Cómo activar la verificación en 2 pasos

Activa la verificació en 2 passos perquè el compte sigui encara més segur. Quan la tinguis activada, hauràs de dur a terme dos passos de seguretat cada vegada que iniciïs la sessió al compte d'Uber.

Com s'habilita la verificació en 2 passos

1. Ves a la gestió de comptes un cop hagis iniciat la sessió al compte.
  2. Selecciona Seguretat.
  3. Selecciona la verificació en 2 passos.
  4. Segueix els passos restants al dispositiu.

Encara que no l'activis, és possible que Uber et demani fer la verificació en 2 passos de tant en tant per protegir millor el teu compte. Per exemple, si demanes una còpia de les teves dades o vols eliminar el compte, Uber et demanarà que responguis a una prova de seguretat per verificar la teva identitat.

Com s'inhabilita la verificació en 2 passos

1. Ves a la gestió de comptes un cop hagis iniciat la sessió al compte.
  2. Selecciona Seguretat.
  3. Selecciona la verificació en 2 passos.
  4. Desactiva la verificació en 2 passos.

Quina opció hauria de seleccionar per rebre els codis de verificació?

Missatge de text

Uber enviarà un codi de verificació en un missatge de text al número de telèfon amb què vas configurar la verificació en 2 passos. S'aplicaran càrrecs per missatges estàndard i ús de dades.

Si no pots modificar el número de telèfon a través de la gestió de comptes, contacta amb nosaltres per rebre ajuda.

És possible que no puguis rebre aquests missatges si viatges fora, no tens cobertura o et dones de baixa dels missatges de text d'Uber.

App de seguretat

L'app de seguretat genera els codis de verificació, de manera que no necessites tenir un número de telèfon associat al compte.

Les apps de seguretat funcionen sense connexió, per la qual cosa són una bona opció si viatges amb freqüència o sol·licites viatges des d'altres dispositius.

Què són els codis de seguretat?

Són codis que serveixen per iniciar la sessió al compte si no reps els codis de verificació.

Un cop hagis configurat la verificació en 2 passos, et recomanem que desis els codis de seguretat en un lloc segur. Si perds el telèfon i necessites accedir al compte, aquests codis t'ajudaran a iniciar la sessió al teu compte d'Uber.

Per iniciar la sessió amb un codi de seguretat:

1. A la pantalla on introdueixes el codi de verificació, selecciona un mètode de verificació alternatiu.
  2. Selecciona Utilitza un codi de seguretat i introdueix un dels codis que tens desats.

Els codis de seguretat només es poden fer servir una vegada. Si els fas servir tots i no pots iniciar la sessió per aconseguir-ne de nous, pots demanar ajuda contactant amb el servei d'assistència.