Què és Uber Money?

Uber Money és un saldo de valor emmagatzemat que t'ofereix més formes de pagament i més control. Pots comprar Uber Money a l'app i utilitzarlo per pagar els teus viatges.

Uber Money està disponible en certs països. Per saber si Uber Money està disponible al teu país, no oblidis activar el servei d'ubicació.

Ves a la configuració del mòbil, on podràs activar el servei.

Activa els serveis d'ubicació a iOS

1. Selecciona "Configuració" i, a continuació, "Privacitat".
  2. Selecciona "Serveis d'ubicació" i, a continuació, "Uber".
  3. Selecciona "Sempre".

A Android, segueix aquests passos:

1. Selecciona "Configuració" i, a continuació, "Aplicacions".
  2. Selecciona "Uber" i, a continuació, "Permisos".
  3. Canvia "Ubicació" a activat.

Per comprar Uber Money:

1. Prem la icona Menú a la part superior esquerra de la pantalla de l'app.
  2. "Selecciona ""Wallet"" i, a continuació, ""Afegeix fons""."
  3. Selecciona un import.
  4. "Prem ""Forma de pagament"" per seleccionar una altra font de pagament o afegirne una de nova."
  5. "Prem ""Compra""."

Per utilitzar Uber Money per pagar els teus viatges, hauràs de triar Uber Money com a forma de pagament després d'introduir la destinació.

Se't demanarà que afegeixis una forma de pagament addicional o més fons al teu compte d'Uber Money abans de fer una comanda o sollicitar un viatge si el saldo d'Uber Money és inferior al cost del viatge o comanda. Això vol dir que no podràs combinar el saldo restant d'Uber Money amb una altra forma de pagament al teu compte. Si el cost de la comanda o del viatge és superior al saldo d'Uber Money, recarrega el saldo d'Uber Money o utilitza una altra forma de pagament per pagar la comanda o el viatge. És possible que es faci una retenció d'autorització en aquesta forma de pagament.