Què és Uber Reserve?

QUÈ ÉS UBER RESERVE?

Uber Reserve és una opció de viatges programats que et permet sollicitar viatges amb antelació. Les sollicituds de reserva s'han de programar amb un mínim de 2 hores d'antelació i es poden cancellar sense càrrec fins a una hora abans de l'inici del viatge. També tenen funcions úniques, com ara l'assignació de conductors per avançat, l'arribada anticipada, el temps d'espera i una garantia de recollida puntual.

QUIN PRODUCTE PUC SOLLICITAR PER RESERVAR UN VIATGE?

Per reservar un viatge prèmium, pots sollicitar Berline o UberVan.
Per reservar un viatge en Uber Economy, pots sollicitar UberX, UberXL, UberComfort, Uber Green o Uber Pet.

Tingues en compte que les reserves Premium o Economy o la disponibilitat de productes poden variar, en funció del lloc on sollicitis el viatge.

COM PUC SOLLICITAR UN VIATGE UBER RESERVE?

Per crear una sollicitud d'Uber Reserve, obre l'app i segueix aquests passos:

1. "Toca el bàner o la pestanya ""Reserva"" a la pantalla d'inici de l'app."
2. "Selecciona ""Reserva un viatge""
3. Segueix les indicacions de la pantalla per configurar els detalls de la sollicitud

Un cop confirmis aquestes dades i configures la sollicitud d'Uber Reserve, tornaràs a la pestanya Reserva. Des d'aquí, pots veure els detalls de les sollicituds de Reserve existents i programar viatges addicionals amb Uber Reserve.

QUANT COSTA UBER RESERVE?

Quan sol·licitis un viatge amb Uber Reserve, el preu del viatge que veuràs serà una estimació que inclou un preu de reserva que pot variar en funció de la ubicació de l'adreça de recollida o del dia i l'hora del viatge. Aquest preu el paguen els passatgers pel temps d'espera addicional del conductor i el temps o distància que transcorre per anar fins al lloc de recollida.

PUC CANCELLAR UN VIATGE UBER RESERVE?

Pots cancellar una sollicitud d'Uber Reserve sense cap càrrec fins a una hora abans de l'inici del viatge. No obstant això, seràs responsable del preu del viatge si la sollicitud es cancella dins d'una hora abans de l'hora d'inici programada. El preu aplicat quan això passa pot variar, en funció del tipus de reserva:

- Productes prèmium: preu estimat del viatge,
- Productes Economy: càrrec per cancellació igual al preu mínim del viatge.

QUINES ALTRES CARACTERÍSTIQUES FAN UBER RESERVE ESPECIAL?

- Assignació de conductor per avançat: Quan sigui possible, s'assignarà un conductor a la teva sollicitud abans de l'hora de recollida, en lloc de poc abans del viatge.
- Arriba aviat i espera: Els conductors arribaran diversos minuts abans de l'hora de sortida i s'inclou un temps d'espera de 5 (productes econòmics) a 15 minuts (productes Premium) en el preu.
- Preferències de viatge: Especifica les preferències de temperatura, conversa i equipatge.
- Recollides a l'aeroport reservades: En sollicitar un viatge amb Uber Reserve a la sortida de l'aeroport, els conductors esperaran fins a 60 minuts per als viatges prèmium i 45 minuts per als viatges en Economy. Aquests temps d'espera ja estan inclosos en el preu de la reserva. Pots cancellar el viatge de forma gratuïta, en qualsevol moment fins a 2 h abans de l'hora de recollida. En cas contrari, s'aplicarà un càrrec per cancellació. Aquesta funció només està disponible a les ciutats següents:
París i Niça: Premium Reserve (Van, Berline) i Economy Reserve (UberX, Comfort)
Marsella i Lió: Economy Reserve (UberX, Comfort, Uber XL)
- Conductor preferit: La funció Conductor preferit et permet seleccionar conductors específics amb els quals t'agradaria coincidir quan sollicitis viatges amb uber Reserve.

Pots afegir conductors a la teva llista de conductors preferits durant el procés de valoració del viatge tocant el botó ""Preferit"" quan completis la valoració del teu conductor. Pots veure la teva llista de conductors preferits obrint la secció "Configuració" de l'app i navegant fins a la part ""Conductors preferits"". També pots eliminar qualsevol dels teus conductors preferits en qualsevol moment."

Tanmateix, tingues en compte que és possible que no sempre coincideixis amb els teus conductors preferits a causa de la disponibilitat de conductors.

*Tingues en compte que la funció Conductor preferit només està disponible en determinades ciutats.