S'estan mostrant els guanys del viatge

Pots veure la teva activitat de guanys a l'app del conductor o al panell del conductor.

App del conductor

1. Toca el menú.
  2. Selecciona Guanys.
  3. Selecciona Mostra els detalls.
  4. Per veure un període de temps diferent, selecciona una opció a continuació Activitat de guanys o toca el calendari a la part superior dreta per seleccionar dates específiques.
  5. Selecciona qualsevol estadística (com ara guanys, hores en línia i/o viatges) per afegirla al gràfic d'aquesta setmana. Torna a seleccionar l'estadística per eliminarla del gràfic.
  6. Toca el gràfic per seleccionar un dia específic i veure el desglossament del preu d'aquest dia.
  7. Selecciona Consulta l'activitat de guanys per veure els viatges recents. Selecciona un viatge per veure els detalls i els guanys d'aquest viatge.

Panell del conductor

1. Ves a drivers.uber.com.
  2. Selecciona el menú.
  3. Selecciona Guanys.

Resums de guanys setmanals

Rebràs el resum setmanal per correu electrònic i el panell cada dilluns. El resum inclou:

• Resum setmanal: Quant has guanyat i retirat
  • Avaries: Quant has guanyat en viatges, promocions, propines i qualsevol ajust a les setmanes anteriors
  • Resum setmanal del preu del servei d'Uber: Quant han pagat els usuaris i el preu del servei setmanal
  • Transaccions: Totes les transaccions de la setmana (guanys de viatges individuals, pagaments, càrrecs, etc.)

El cicle de resum setmanal comença el dilluns a les 04:00 i finalitza el dilluns següent a les 03:59.