Canvia l'adreça de lliurament

Si l'adreça de lliurament de la comanda és incorrecta, posa't en contacte directament amb el repartidor per avisar-lo.

El repartidor pot decidir si lliurarà la comanda a l'adreça correcta. Se li pagarà la distància de viatge addicional.

Per posar-te en contacte amb el repartidor:

1. Tan bon punt la comanda s'ha assignat a un repartidor, pots posar-t'hi en contacte a través de l'app Uber Eats.
  2. Toca "Contacta" al mapa de la pantalla de seguiment de la comanda.
  3. Tria si vols trucar-li o enviar-li un missatge.
    • Si parles amb el repartidor, procura donar-li instruccions clares.
    • Tingues el telèfon a mà i amb so perquè no hi hagi més retards en el lliurament.