Preguntes freqüents sobre les comandes per emportar

Què és una comanda per emportar?

Es tracta d'una comanda que fas a través de l'app però que reculls a l'establiment. Podràs veure'n les diferents fases i saber exactament quan està a punt per recollir-la.

Aquesta opció només està disponible en algunes ciutats.

Què és una comanda per menjar al restaurant?

Es tracta d'una comanda que fas a través de l'app però que reculls a l'establiment i pots triar si vols quedar-t'hi.

Aquesta opció només està disponible en algunes ciutats.

Què passa si no trobo l'establiment?

Si no aconsegueixes trobar l'establiment on has fet la comanda, contacta-hi directament per rebre més ajuda.

Com puc fer una comanda per emportar?

1. Obre l'app.
  2. Tria l'opció "Recollida".
  3. Selecciona "AL MÉS AVIAT POSSIBLE" o "PROGRAMADA". A continuació, se't mostrarà el temps de preparació, la distància, el preu i la valoració dels establiments amb l'opció de recollida.
  4. Un cop hagis fet una comanda per emportar, rebràs una notificació quan l'establiment l'accepti, l'hora estimada en què estarà preparada i quan pots passar a recollir-la.

Com puc fer una comanda per menjar al restaurant?

1. Obre l'app.
  2. Tria l'opció "Al restaurant".
  3. Selecciona "AL MÉS AVIAT POSSIBLE" o "PROGRAMADA". A continuació, se't mostrarà el temps de preparació, la distància, el preu i la valoració dels establiments amb l'opció de menjar al restaurant.
  4. Un cop hagis fet una comanda per menjar al restaurant, rebràs una notificació quan l'establiment l'accepti i l'hora estimada en què estarà preparada.

On puc trobar el número de la comanda?

El trobaràs a la part superior de la pantalla de seguiment, a sota del teu nom i les inicials dels cognoms, a més de tenir-lo al rebut.

Cada comanda té un número d'identificació perquè puguis comprovar que estàs recollint la correcta.

Quan la recullis, verifica'n el número d'identificació amb l'establiment.

Com sabré quan he de recollir la comanda per emportar o per menjar al restaurant?

L'app t'avisarà quan estigui preparada.