Preguntes freqüents sobre les comandes de veu

Amb les comandes de veu, pots repetir comandes i fer un seguiment de l'estat dels teus plats preferits, tot en un instant. Descobreix la màgia de les comandes de veu i com fer-les servir amb Alexa, Google Assistant i Siri. Nota: les capacitats varien segons la plataforma i l'idioma.

Per a Alexa

Què he de saber abans de començar?

Necessitaràs un dispositiu Alexa, un compte d'Amazon i la versió més recent de l'app Uber Eats. Des d'allà, per habilitar les comandes de veu has d'anar a Compte, seleccionar Configuració de comandes de veu i després, el botó Alexa de la part superior. Durant aquest pas, veureu el commutador per canviar a Mostra l'opció "Seguiment amb Alexa" després de la compra. Aquest pas afegeix la possibilitat d'activar el seguiment amb Alexa per a cada comanda que facis.

Com puc fer un seguiment de la comanda?

Per fer un seguiment de l'estat de qualsevol comanda en curs, primer de tot has de fer clic al botó Seguiment amb Alexa que es troba a la pantalla de seguiment de comandes. A continuació, inicia la sessió al compte d'Amazon i tria escoltar les actualitzacions automàticament. Un cop ho confirmis, els teus dispositius Alexa et posaran al dia sobre l'estat de la teva comanda.

Repeteix aquest procés per a qualsevol comanda individual de la qual vulguis habilitar el seguiment.

Idiomes disponibles: La integració està disponible en anglès.

Per a Siri

Què he de saber abans de començar?

Necessitaràs un dispositiu mòbil compatible amb Siri i la darrera versió de l'app Uber Eats. Des d'allà, per habilitar les comandes de veu has d'anar a Compte, seleccionar Configuració de comandes de veu i triar Afegeix a Siri. Durant aquest pas, podràs triar una ordre personalitzada que faràs servir més endavant per dur a terme l'acció. Aquest pas afegeix la frase a les habilitats de Siri.

Idiomes disponibles: Hi ha 7 idiomes disponibles per a comandes de veu (anglès, alemany, japonès, francès, hindi i portuguès), però estem treballant per posar-ne més.

Com puc repetir una comanda?

Torna a demanar tots els teus plats preferits dient "Hola, Siri", seguit de l'ordre que has triat durant la configuració. Per exemple:

• "Torna a fer la comanda". Després, espera que Siri demani el nom del restaurant: "[Anna's Deli]".

A partir d'aquí, l'app recuperarà l'última comanda que vas fer a l'establiment, incloses totes les personalitzacions anteriors i les preferències de lliurament i recollida. Podràs confirmar o modificar la comanda abans d'enviar-la.

Com puc fer un seguiment de la comanda?

Per fer un seguiment de l'estat de qualsevol comanda en curs, primer de tot has de dir "Hola, Siri". A continuació, fes servir l'ordre que has creat en la fase de configuració.

Si tens més d'una comanda en curs, et portarà a la més recent.

Per l'assistent de Google

Què he de saber abans de començar?

Primer has d'assegurar-te que tens un dispositiu mòbil compatible amb l'assistent de Google i la versió més recent de l'app Uber Eats.

Llengües disponibles: ara per ara, es poden fer servir les comandes de veu en anglès i portuguès a tot el món, però estem treballant per afegir-hi més idiomes.

Com puc repetir una comanda?

Torna a demanar tots els teus plats preferits dient "Hola, Google", seguit d'una de les ordres de veu següents:

• "Torna a demanar [Marcello's Pizza] a Uber Eats."
  • "Obre Uber Eats i torna a demanar [Marcello's Pizza]".

A partir d'aquí, l'app recuperarà l'última comanda que vas fer a l'establiment, incloses totes les personalitzacions anteriors i les preferències de lliurament i recollida. Tindràs l'opció de confirmar o modificar la comanda abans d'enviar-la.

Com puc fer un seguiment de la comanda?

Per fer un seguiment de l'estat de qualsevol comanda en curs, prova de dir "Hola, Google". A continuació, pots fer servir qualsevol d'aquestes ordres de veu:

• "Demana a Uber Eats que comprovi la meva comanda."
  • "Comprova la meva comanda a Uber Eats."
  • "Mostra l'estat de la comanda a Uber Eats."

Si tens més d'una comanda en curs, et portarà a la més recent.

Estarà disponible en altres plataformes?

De moment, només estan habilitades les comandes de veu de Google i Siri, però tenim previst portar aquestes funcions a altres plataformes molt aviat.