He recomanat a algú, però no he rebut el saldo d'Uber Cash.

Si has recomanat o convidat un amic a fer servir l'app, però hi ha un problema amb els crèdits per recomanació, comprova'n a continuació els motius més comuns:

1. El teu amic ja ha fet la seva primera comanda?

• Els crèdits per recomanació s'apliquen automàticament al compte quan l'amic completa la seva primera comanda.

2. Ja s'han aplicat els crèdits al teu compte?

• Revisa el teu saldo de crèdits seleccionant "Pagaments" des del perfil de l'app.

3. Has rebut una quantitat per la recomanació que no és la que estaves esperant?

• Els crèdits per recomanació varien en funció de la ciutat i es basen en la ciutat de la persona que has recomanat.

NOTA: les promocions per recomanació estan subjectes a les Condicions, que poden canviar.

Si has REBUT un codi d'invitació, però tens problemes amb ell, emplena el formulari següent: