Com puc aconseguir un àpat de franc?

Fes arribar el teu codi promocional d'Uber Eats als teus i aconsegueix un àpat de franc!

Per trobar el codi promocional d'Uber Eats:

1. Toca "Compte" a la pantalla principal.
  2. Desplaça't cap avall i selecciona "Convida un amic".
  3. Comparteix el codi amb els botons de compartir o copia'l i enganxa'l als correus electrònics, xarxes socials o a qualsevol altre lloc.

Quan una persona faci la seva primera comanda d'Uber Eats amb el teu codi, s'aplicarà automàticament un codi promocional al teu compte, que podràs fer servir per a la teva comanda actual o propera i caducarà al cap de 3 mesos.