Com actualitzar l'idioma del dispositiu

Per veure les apps i els webs d'Uber en l'idioma que vulguis, prova de modificar la configuració d'idioma del dispositiu.

Abans de fer-ho, tingues en compte el següent:

• En modificar la configuració d'idioma, és possible que canviï l'idioma de tot el dispositiu.
  • També és possible que l'idioma que vols fer servir no estigui disponible a Uber a causa de limitacions tècniques.

Consulta el sistema operatiu del dispositiu i segueix les instruccions per seleccionar l'idioma: