Com puc fer una comanda de grup per a una empresa?

Quan iniciïs una comanda de grup, rebràs un enllaç per compartir que permetrà que diverses persones puguin afegir articles a la mateixa comanda de grup de l'empresa. Pots pagar per a tots o que cadascú pagui la seva part.

Tingues en compte que cal un perfil d'empresa per fer una comanda de grup. Si no en tens un, no podràs facturar l'àpat a la forma de pagament de la teva organització.

Com puc crear un perfil d'empresa?

1. Obre l'app Uber Eats i toca "Compte" a la part inferior dreta.
  2. Toca "Preferències de l'empresa".
  3. Toca "Comença a fer servir Uber para Empresas" o "Afegeix un altre perfil d'empresa".
  4. Segueix les indicacions per crear un perfil d'empresa.
  5. Opcional: selecciona el proveïdor de despeses de la teva empresa per activar el reenviament automàtic de rebuts. T'arribarà un correu electrònic per completar el procés de vinculació.

Si vols afegir un proveïdor de despeses més endavant, consulta aquest article.

Com puc fer una comanda de grup per a una empresa?

1. Inicia la sessió a l'app Uber Eats o visita ubereats.com.
  2. Selecciona el teu perfil d'empresa i, a continuació, busca l'establiment en què t'agradaria fer la comanda.
  3. Selecciona "Comanda de grup" a l'app o "Fer una comanda de grup" a ubereats.com.
  4. Si cal, modifica la informació de la comanda de grup, com ara l'adreça de lliurament i estableix una rutina o un límit de despesa. També pots triar entre pagar-ho tot junt o dividir el compte.
  5. Si estableixes una rutina per a la comanda, pots modificar-ne la freqüència, els dies de lliurament i les dates d'inici i fi.
  6. Selecciona "Comparteix un enllaç" i es generarà un enllaç que podràs enviar a tots els membres del grup.
  7. Si tu també participes en la comanda, afegeix els articles que vulguis.
  8. Quan tothom hagi afegit el que vol, selecciona "Mostra la comanda" i "Ves al pagament".
  9. Si la comanda de grup està a punt, selecciona "Bloqueja la comanda i continua". En bloquejar-la, els altres no poden modificar els articles ni afegir-ne més. Si no està a punt, selecciona "Enrere".
  10. Torna a revisar els detalls de la comanda i segueix les instruccions que apareixen a la pantalla.
  11. Selecciona "Fes una comanda de grup".