Modifica la propina

Si has afegit una propina per al repartidor en fer la comanda, podràs modificar-ne l'import fins a una hora després del lliurament.

Hi ha dues maneres de canviar la propina

1. Segueix les indicacions de l'app

Quan arribi la comanda, se't demanarà que valoris el repartidor i li deixis propina si vols:

1. Segueix les indicacions de la pantalla per afegir la valoració i veure l'import de la propina que has afegit en fer la comanda.
  2. Toca "Modifica" per modificar-ne l'import.
  3. Toca "Desa i continua" per desar l'import nou.

2. Des de la secció "Comandes"

1. A la pantalla principal, toca "Compte" i, a continuació, "Comandes".
  2. Desplaça't fins a la comanda i selecciona-la.
  3. Toca "Modifica l'import" al costat de la propina.

L'opció de modificar la propina estarà disponible fins a una hora després de rebre la comanda.

També pots afegir una propina per al repartidor després de fer la comanda. *Les propines que afegeixis un cop lliurada la comanda no es poden modificar.*