No s'ha aplicat l'estalvi del meu Eats Pass

Les comandes amb Eats Pass s'han de fer als establiments que participen en aquest programa. Per assegurar-te que la comanda compleix els requisits, comprova que sota el nom de l'establiment s'hi mostri la icona de tiquet verd.

A canvi d'una quota mensual, et beneficies dels avantatges de la subscripció a Eats Pass (varien segons la ciutat), com ara un preu d'enviament a 0 $ en les comandes que arriben a un import mínim.

Per què poden no aplicar-s'hi estalvis?

És possible que l'estalvi no sigui aplicable si la comanda:

• No compleix els requisits.
  • No arriba a l'import mínim.

Sí que s'hi poden aplicar impostos i altres càrrecs, inclòs el preu del servei.

Només les comandes de lliurament que es fan amb Uber Eats compleixen els requisits per a l'ús d'Eats Pass. Aquest producte no s'aplica als viatges amb Uber.

Encara necessites ajuda?

Si la comanda complia els requisits per a l'ús d'Eats Pass i no se't va aplicar l'estalvi, fes-nos-ho saber a continuació.