Preguntes freqüents sobre les sol·licituds sobre al·lèrgies

Com puc enviar una sol·licitud d'al·lèrgia?

Pots indicar les teves al·lèrgies amb cada article que demanis. seguint aquests passos:

1. Navega fins a la Instruccions especials secció de la pàgina de l'article.
  2. Selecciona Sol·licituds d'al·lèrgies.
  3. Marca la casella de selecció que hi ha al costat de cada al·lèrgia que vulguis afegir.
  4. Tria Aplica-ho a l'article.

També pots trucar a l'establiment per sol·licitar adaptacions. Si estàs trucant, l'app et proporcionarà el número amb el qual trucar Sol·licituds d'al·lèrgies a la pantalla de dades de l'establiment.

Alguns establiments no poden atendre les sol·licituds. Això s'indicarà a l'aparador de l'establiment, a la pantalla de detalls del negoci i a cada article.

Per a quines al·lèrgies puc sol·licitar adaptacions?

Donem suport a les al·lèrgies alimentàries reconegudes per les agències reguladores locals. És possible que alguns restaurants puguin adaptar-se a altres al·lèrgies alimentàries. Contacta directament amb l'establiment per obtenir més informació.

Què passa si un establiment no pot atendre la meva sol·licitud sobre al·lèrgies?

Quan el restaurant no pugui atendre la teva sol·licitud sobre al·lèrgies, se't demanarà que actualitzis la comanda o es cancel·larà.

Si has seleccionat de la llista d'al·lèrgens:

• Si el restaurant no pot atendre la teva sol·licitud d'al·lèrgia, rebràs una notificació a l'app. L'app et donarà l'opció de canviar la comanda o cancel·lar-la per complet. Si no tries en 10 minuts, la comanda es cancel·larà.

Si has trucat al restaurant per fer preguntes relacionades amb les al·lèrgies:

• Si el restaurant t'informa que els seus ingredients o mètodes d'elaboració no satisfan les teves necessitats, pots demanar a un altre restaurant. Et recomanem que trobis un altre restaurant que pugui rebre informació sobre al·lèrgies, que apareixerà a l'aparador del restaurant.