Preguntes freqüents sobre els lliuraments de regals

Què són els lliuraments de regals?

Els lliuraments de regals són comandes d'Uber Eats que pots enviar als teus amics, familiars i treballadors essencials en ocasions com festes o com a regal d'agraïment o felicitació. Pots afegir-hi una nota personal i fer un seguiment de l'entrega a l'app Uber Eats.

On puc trobar l'opció de lliurament de regals?

La trobaràs a la pantalla de pagament, abans de fer la comanda.

Els lliuraments de regals costen més?

No, no hi ha cap càrrec addicional per als lliuraments de regals.

Com puc fer un seguiment de la meva comanda de lliurament de regals?

1. A l'app Uber Eats, toca "Comandes" a la barra de menú de la part inferior.
  2. Selecciona "Comandes anteriors" per trobar la comanda i fer-ne el seguiment.

Aviseu el destinatari que li he enviat un regal?

Sí, enviem un missatge de text al destinatari perquè sàpiga que li arribarà un regal. La persona també podrà consultar l'estat de la comanda i fer-ne el seguiment a l'app Uber Eats o al web. També pots avisar-la tu quan s'hagi lliurat el regal.

Com sé si s'ha lliurat el regal?

Pots fer un seguiment de l'estat del lliurament a la secció "Comandes" de l'app Uber Eats. També rebràs una notificació quan s'hagi lliurat el regal.

Què passa si el regal no arriba a lloc o tinc algun altre problema?

En el cas improbable que el regal no arribi a lloc, o si tens cap altre problema, ves a help.uber.com i posa't en contacte amb el nostre servei d'assistència.