Cancel·lació i reembossament d'Eats Pass

Pots donar-te de baixa d'Eats Pass en qualsevol moment, fins a 24 hores abans del pròxim pagament que tinguis programat. Si no ho fas, se't cobrarà el cicle següent.

Per donar-te de baixa d'Eats Pass:

1. Obre l'app Uber Eats.
  2. Toca la icona del perfil que hi ha a la barra de menú de la part inferior per veure el compte.
  3. Toca "Eats Pass" per obrir el centre Eats Pass.
  4. Un cop al centre, toca "Gestiona la subscripció".
  5. Toca "Finalitza la subscripció" i segueix les instruccions que apareixen a la pantalla.

Si et dones de baixa d'Eats Pass, continuaràs tenint accés als avantatges fins al final del període de facturació.