Com puc cancel·lar la subscripció a Uber One?

Pots cancel·lar la subscripció des de l'app fins a 48 hores abans del pròxim pagament programat per evitar que se't facin més càrrecs.

Per cancel·lar la subscripció des de l'app Uber:

• Toca la icona de perfil.
  • Toca "Uber One".
  • Desplaça't cap avall i toca "Gestiona la subscripció".
  • Selecciona "Finalitza la subscripció" i, a continuació, "Deixa Uber One" per cancel·lar la subscripció.

Un cop hagis cancel·lat la subscripció, continuaràs tenint accés als seus avantatges fins al final del període de facturació actual.

Si tens cap pregunta sobre la subscripció, posa't en contacte amb nosaltres a través de la secció Ajuda de l'app des del dispositiu mòbil.

Nota: per evitar càrrecs nous: (1) si falten més de 48 hores per al cicle de facturació nou, cancel·la la subscripció a la secció Uber One de l'app; o (2) si falten menys de 48 hores per a l'inici del cicle de facturació nou, posa't en contacte amb el servei d'assistència per cancel·lar-la.