Com retirar el saldo d'Uber Money restant després de bescanviar una targeta regal

Si vols retirar el saldo d'Uber Money que has comprat, fes clic aquí.

Si no has fet servir Uber Money a partir de la compra d'una targeta regal bescanviada, és possible que puguis sollicitar una retirada completa (no són possibles retirades parcials). Tingues en compte que, per a més seguretat, hauràs d'enviar certa informació per al pagament i la verificació d'identitat.

Per verificar la identitat:

1. Assegura't que tens l'última versió de l'app Uber.
  2. Ves a la secció Wallet de l'app.
  3. Toca Més opcions.
  4. Selecciona Verifica la teva identitat i segueix les instruccions que es mostren.

Un cop hagis dut a terme la verificació d'identitat, envia'ns les dades a continuació i estudiarem la teva sol·licitud.