Com puc revisar i descarregar un rebut?

T'enviarem el rebut a l'adreça electrònica del compte quan processem el pagament o en un termini de 24 hores després del lliurament. Si no t'arriben els rebuts, revisa la carpeta de correu brossa de l'adreça electrònica que tens associada al compte.

Per veure un rebut anterior a l'app:

1. Toca "Compte" a la barra de menú a la part inferior de la pantalla principal.
  2. Selecciona "Comandes" i, a continuació, toca la comanda que t'agradaria consultar.
  3. Toca "Mostra el rebut".