No puc modificar el número de telèfon

Pots modificar la foto de perfil, el nom, el número de telèfon o l'adreça electrònica des de l'app.

Per fer-ho:

1. Selecciona "Configuració" a la pestanya de perfil.
2. Ves a "Modifica" al cantó superior dret.
3. Selecciona el camp que vols modificar i fes els canvis que calgui.
4. Quan hagis acabat, toca "Desa" o revisa els canvis.

Si canvies el número de telèfon, rebràs un codi de verificació per missatge de text. Has d'introduir el codi a l'app per verificar el número nou.

Els canvis que es facin al compte també es reflectiran automàticament a l'app del passatger.

Si reps un missatge d'error quan intentes canviar el número de mòbil o
l'adreça electrònica, o si no reps el codi de verificació, indica'ns-ho aquí.

Et recomanem que comprovis si l'adreça electrònica està ben escrita i
el número de telèfon nou és correcte.