Gestiona la configuració de les notificacions

Per seleccionar quins missatges de màrqueting vols rebre d'Uber, consulta aquest article.

Pots gestionar les preferències de les notificacions directament a la configuració del telèfon o a l'app Uber.

Per deixar de rebre tots els correus electrònics d'Uber, toca aquest enllaç.

Continuaràs rebent missatges transaccionals, com ara els rebuts, i avisos de seguretat i privacitat.

Si vols tornar a rebre notificacions per correu electrònic o missatge de text, indica'ns la teva informació de contacte a continuació.