No he rebut la comanda

Si no has rebut la comanda i el repartidor l'ha marcat com a completada a l'app, toca Ajuda a la pantalla de la comanda o a Rep ajuda a la pantalla d'inici per posar-t'hi en contacte directament. A continuació, segueix les indicacions que apareixen a la pantalla.

També pots trucar al telèfon local d'assistència d'Uber Eats per demanar ajuda.

Si la comanda NO està marcada com a completada a l'app, segueix aquests passos per contactar amb el repartidor:

1. Toca "Contacta" al mapa de la pantalla de seguiment de la comanda.
  2. Tria si vols trucar-li o enviar-li un missatge de text.