Promoció de preu d'enviament a 0  $

O una moneda local equivalent

CONDICIONS

• Els usuaris de l'app poden fer comandes en establiments que es mostren en una secció de l'app i ofereixen un preu de lliurament de 0 $ ("Restaurants seleccionats"). En aquestes comandes, els usuaris no pagaran el preu d'enviament ("la Promoció").
  • Com a part de la Promoció, el preu d'enviament estàndard (però no altres preus, com ara el del servei) quedarà a 0 $ en la pròxima comanda de l'usuari al restaurant seleccionat durant un temps limitat. La comanda es pot agrupar amb altres, cosa que pot fer augmentar el temps d'espera. S'hi poden aplicar certes exclusions.
  • En el cas que el compte de l'usuari tingui alguna limitació o restricció per aplicar el codi promocional, aquest no serà vàlid.
  • La Promoció és aplicable tant per als usuaris nous de l'app com per als antics.
  • La Promoció només s'aplica als establiments seleccionats. Si un establiment té diverses ubicacions, la promoció només s'aplicarà a la ubicació específica identificada als establiments seleccionats. Els establiments seleccionats poden aparèixer a la Promoció només per un temps limitat, fet que pot estar subjecte a canvis.
  • La Promoció no es pot bescanviar per diners en efectiu.
  • La Promoció només s'aplica al preu d'enviament. L'usuari encara ha de pagar totes les altres despeses de la comanda, com ara el cost dels articles seleccionats i qualsevol altre càrrec aplicable.
  • Podem modificar, cancel·lar i suspendre aquestes Condicions en qualsevol moment.