Fer comandes amb recollida en espais públics

Puc fer una comanda en un recinte públic?

Quan siguis en estadis, aeroports o sales de concert seleccionats, pots fer comandes de recollida en establiments que es trobin a la teva ubicació. Per saber si el servei de recollida està disponible, obre l'app i comprova si el recinte figura a la pàgina d'inici.

Puc fer una comanda fora del recinte?

No. Un cop siguis al recinte, l'app només mostrarà els establiments que hi hagi disponibles per a recollides dins la teva ubicació.

Com sabré on puc fer la comanda?

Abans de fer la comanda, et demanarem informació addicional sobre la ubicació, com ara la secció o la porta, i la farem servir per ajudar-te a trobar els establiments que siguin més a prop. T'enviarem una notificació quan el menjar estigui a punt per recollir i el podràs anar a buscar a la ubicació on vas fer la comanda.

Per a més informació sobre com es pot fer una comanda, consulta aquest article.