Preguntes freqüents sobre restaurants que fan servir els seus propis repartidors

Per què l'establiment fa servir els seus repartidors per lliurar la comanda?

Volem oferir un ampli ventall d'establiments als nostres usuaris. Alguns d'ells tenen els seus propis repartidors i opten per completar les comandes amb el seu personal en lloc d'un repartidor a través de l'app.

Com canvia l'experiència de lliurament?

Si l'establiment fa servir els seus propis repartidors, no podràs consultar-ne la ubicació a l'app. Un cop l'establiment accepti la comanda, et recomanem que t'hi posis en contacte directament si necessites cap tipus d'ajuda.

* L'establiment i els seus repartidors també rebran el teu nom, número de telèfon, adreça i qualsevol instrucció especial per completar el lliurament. Els repartidors de l'establiment no estan subjectes al procés estàndard de registre i verificació de l'app. Els establiments són responsables de verificar els seus repartidors mitjançant procediments comercialment habituals al seu mercat, incloent-hi, quan sigui possible, comprovacions d'antecedents i altres mètodes de verificació*.

Puc posar-me en contacte amb els repartidors de l'establiment?

No. No pots posar-te en contacte amb els repartidors si l'establiment fa servir el seu propi personal. Per tant, et recomanem que truquis directament a l'establiment, que podrà contactar amb el repartidor en nom teu.

Com puc saber si un establiment fa servir els seus propis repartidors?

Pots consultar-ho a diversos llocs de l'app:

• A la pàgina de l'establiment, a sota del seu nom, hi veuràs una icona que ho indica.
  • A la part superior de la pàgina del menú de l'establiment, hi veuràs una notificació que ho indica.
  • Abans de fer una comanda, veuràs una icona a la part inferior de la pantalla que ho indica.