Com fer servir les targetes regal d'Uber

Les targetes regal es poden fer servir per aplicar crèdits d'Uber al compte.

Per bescanviar una targeta regal:

1. Comprova si tens l'última versió de l'app Uber Eats.
  2. Toca la pestanya del menú "Compte" i selecciona "Wallet".
  3. Toca "Afegeix una forma de pagament" i selecciona "Targeta regal".
  4. Introdueix el codi de regal (sense espais).

Una vegada que s'afegeix una targeta regal a un compte d'Uber, no es pot transferir.

No pots tornar a carregar una targeta regal, però pots continuar afegint-hi crèdits de fins a 1000 $ al compte.

Com puc comprar targetes regal d'Uber?

Pots comprar targetes regal a diverses botigues, a uber.com/gift-cards o a l'app Uber.