Com puc fer una comanda de grup per a una empresa?

Quan iniciïs una comanda de grup, rebràs un enllaç que podràs compartir amb diverses persones perquè puguin afegir articles a la mateixa comanda de grup de l'empresa. Pots fer el següent:

• Pagar tota la comanda.
  • Fer que cada usuari pagui la seva part.

Per fer una comanda de grup, has de crear un perfil d'empresa. Si no en tens un, no podràs facturar l'àpat a la forma de pagament de la teva organització.

Per fer una comanda de grup d'empresa:

1. Inicia la sessió a l'app Uber Eats o visita ubereats.com.
  2. Selecciona el teu perfil d'empresa i, a continuació, troba l'establiment en què t'agradaria fer la comanda.
  3. Selecciona "Comanda de grup".
  4. Si cal, modifica la informació de la comanda de grup, com ara l'adreça de lliurament o l'import límit. També pots triar entre pagar tota la comanda o dividir el compte.
  5. Selecciona "Convida persones". D'aquesta manera, es generarà un enllaç que podràs enviar a tots els membres del grup.
  6. Si tu també participes en la comanda, afegeix els articles que vulguis.
  7. Quan tothom ho hagi fet, selecciona "Mostra la comanda" i "Ves al pagament".
  8. Si la comanda de grup està a punt, selecciona "Bloqueja la comanda i continua". En fer-ho, els altres no podran modificar els articles ni afegir-ne més. Si no està a punt, selecciona "Torna enrere".
  9. Torna a revisar els detalls de la comanda i segueix les instruccions que apareixen a la pantalla.
  10. Selecciona "Fes una comanda de grup".