Com puc fer una comanda de grup?

Quan inicies una comanda de grup, reps un enllaç per compartir que permet que diverses persones puguin afegir articles a la mateixa comanda. Pots pagar-ho tot o que cadascú pagui la seva part.

Com puc fer una comanda de grup?

1. Inicia la sessió a l'app Uber Eats o visita ubereats.com.
  2. Tria l'establiment al qual vols fer una comanda.
  3. Selecciona "Comanda de grup" a l'app o "Inicia una comanda de grup" a ubereats.com.
  4. Pots modificar la informació de la comanda de grup, com ara l'adreça de lliurament, un termini opcional perquè tothom pugui seleccionar els articles o un límit de despesa opcional. També pots triar entre pagar tota la comanda o dividir el compte.
  5. Selecciona "Convida persones". D'aquesta manera, es generarà un enllaç que podràs enviar a tots els membres del grup.
  6. Afegeix els articles que vulguis.
  7. Quan tothom ho hagi fet, selecciona "Mostra la comanda" i "Ves al pagament".
  8. Si la comanda de grup està a punt, selecciona "Bloqueja la comanda i continua". En fer-ho, els altres no podran modificar els articles ni afegir-ne més. Si no està a punt, selecciona "Torna enrere".
  9. Revisa les dades del lliurament de nou i fes clic a "Següent".
  10. Selecciona "Fes una comanda de grup".

Com puc unir-me a una comanda de grup?

1. Obre el missatge de text que rebràs per unir-te a la comanda de grup.
  2. Toca "Uneix-te a la comanda".
  3. Afegeix els articles a la cistella.
  4. Segueix les instruccions que apareixen a la pantalla.