Preguntes freqüents sobre els cupons per a empreses d'Uber Eats

Puc fer servir el cupó d'Uber Eats per a viatges?
El cupó també pot gastar-se en viatges si l'empresa ho permet. L'app t'indicarà si el cupó només es pot fer servir per a comandes d'Uber Eats o també per a viatges.

Què faig si no puc aplicar el cupó d'Uber Eats al perfil?
Assegura't que estàs fent servir el perfil personal o el perfil d'empresa no gestionat per bescanviar-lo. Els cupons d'Uber Eats només es poden fer servir amb aquests tipus de perfil.

Puc fer servir els cupons d'Uber Eats per deixar propines?
Els cupons poden cobrir un percentatge de les propines si l'empresa ho permet (l'app t'indicarà quant). Les comandes o les propines que superin l'import del cupó es carregaran a la teva forma de pagament personal.

Puc fer servir el cupó d'àpat (disponible en alguns països) i el cupó d'Uber Eats per a la mateixa comanda?
No. No pots fer-los servir tots dos per a la mateixa comanda.

On puc consultar les restriccions del cupó?
Per consultar-les:
1. Obre l'app Uber Eats.
2. Selecciona la icona de perfil i, a continuació, "Compte".
3. Selecciona "Wallet" i baixa fins a "Cupons".
4. Prem el cupó per veure'n les restriccions i els detalls.

També pots consultar les dades del cupó a la cistella quan facis una comanda a l'app o a ubereats.com.

Quin tipus de restriccions hi ha?
Les restriccions poden variar en funció del tipus de cupó que tinguis. Les restriccions comunes poden ser, entre d'altres, sobre el lloc de lliurament, el tipus d'establiment o un article concret (p. ex., alcohol, cigarretes, queviures, etc.). Per verificar quines restriccions té el cupó, consulta les instruccions anteriors.

Què faig si no puc veure els cupons d'Uber Eats a l'app?
Has de tenir la darrera versió de l'app Uber Eats per poder-los veure. Actualitza-la o desinstal·la-la i, a continuació, torna a instal·lar-la des de l'App Store o la Play Store. Si ja està actualitzada, força'n el tancament i torna a obrir-la.