Connecting your expense management system

Når du opretter en erhvervskonto i Uber-appen, bliver du bedt om at forbinde dit udgiftsadministrationssystem.

For at oprette en erhvervskonto i Uber-appen skal du:

1. Trykke på menuikonet i øverste venstre hjørne.
  2. Vælge Tegnebog og derefter Tilføj erhvervsprofil.
  3. Tryk på Kom i gang, og indtast din virksomheds-e-mailadresse. Den e-mailadresse, du indtaster, skal være den samme som den, der er knyttet til dit udgiftsadministrationssystem.
  4. Følg instruktionerne for at angive dine betalingsoplysninger og hyppigheden af rapporter.
  5. Vælg din udgiftsadministrationsudbyder på listen, og tryk på Gennemfør.

Dine turkvitteringer uploades automatisk til dit udgiftsadministrationssystem efter hver tur.

For at forbinde din virksomheds udgiftsstyringssystem efter oprettelse af virksomhedskontoen skal du forbinde den fra dit udgiftsstyringskontos kontrolpanel.

Hvis du har problemer med at føje din udgiftsadministrationskonto til Uber for Business, skal du kontakte din udgiftsadministrationsselskab.