Tilpas lydindstillingerne i Uber Driver-appen

Du kan tilpasse lydindstillingerne i Driver-appen, så de passer til dine behov og præferencer, når du kører.

Sådan får du adgang til lydindstillinger:

1. Tryk på menuikonet (tre linjer)
  2. Vælg Konto derefter Appindstillinger
  3. Gå til Lyde og stemme for at tilpasse dine indstillinger

Juster lydstyrken

Ud over at styre lydstyrken på din telefon kan du også indstille appens lydstyrke til blød, normal eller høj. Dette giver dig mulighed for at justere lydstyrken for stemme- og turadvarselslyde (f.eks. turanmodninger, annullerede ture osv.) uden at ændre telefonens lydstyrkeindstillinger.

• Standardindstilling: Højt

• Professionelt tip: Hold lydstyrken i appen indstillet til højt for at spejle din telefons lydstyrke. For at teste ændringer skal du gå online og lytte efter lyden, der indikerer, at du er logget på.

Lyt til passagerens beskeder

Appen kan læse passagerbeskeder læst højt. Dette kan hjælpe med at holde øjnene på vejen og hænderne på rattet.

• Standardindstilling: Til

• Professionelt tip: Lad denne funktion være slået til, så du aldrig går glip af en besked fra en passager.

Hør turalarmer

Appen kan annoncere vigtige turadvarsler såsom afhentning af nye passagerer, oplysninger om din næste passager, ændringer af afleveringssted og aflysninger.

• Standardindstilling: Fra

• Professionelt tip: Slå denne funktion til, så du ikke går glip af vigtige opdateringer.

Stemmenavigation

Når du bruger Uber-navigation, kan du få en præcis rutevejledning læst højt. Denne funktion fungerer kun i rutevejledningstilstand.

• Standardindstilling: Til

• Professionelt tip: Behold denne funktion slået til, især hvis du er mindre bekendt med det område, du kører i.

• Hvis du vil slå denne funktion fra, skal du trykke på Navigationsboks og slå lydikonet fra.

Bruger Bluetooth

For biler, der er udstyret med Bluetooth, kan du tilslutte din telefon og tillade Driver-appen at sende rutevejledninger, meddelelser, turadvarsler og beskeder højt.

• Hvis du afspiller lyd via Bluetooth, afbryder appen den kortvarigt for at læse alle turadvarsler, rutevejledninger eller andre stemme- og tonelyde højt. Når du er færdig, bør din bil begynde at afspille din musik eller anden lyd igen.

Bemærk: Nogle chauffører har haft problemer med, at appens lyd ikke fungerer, når telefonen er forbundet til både Bluetooth og en strømkilde. Vi arbejder på at løse problemet.