Hvorfor er der forskel på mit prisoverslag og mit samlede beløb?

Når du logger på eller bruger din Driver-app, kan du tjekke din anslåede betaling, inden den aktuelle ugentlige cyklus slutter, og du modtager en samlet udbetaling. Din anslåede betaling beregnes ved at lægge dine turpriser for den aktuelle uge sammen.

Bemærk, at dette beløb muligvis ikke omfatter yderligere betalinger, som du eventuelt er kvalificeret til, såsom kampagner, henvisningsbelønninger eller garantier. Disse ekstra betalinger beregnes ved slutningen af den aktuelle uges betalingscyklus.