Slet min chaufførkonto

Du kan slette din konto her. Hvis du er flåde- eller Uber Freight-bruger, skal du kontakte os nedenfor.

Hvis du anmoder om sletning af din konto, slettes alle dine Uber-profiler permanent, herunder din passager- og Uber Eats-profil, når de ikke længere er nødvendige af hensyn til vores juridiske og lovgivningsmæssige krav (normalt syv år). Hvis du fortryder, kan du gendanne din Uber-konto ved at logge på igen i løbet af denne periode.

Inden du sletter din konto, beder Uber dig om at bekræfte din identitet ved hjælp af en midlertidig bekræftelseskode. Det kræver muligvis, at du har et telefonnummer knyttet til din konto. Hvis du har problemer med at tilføje et telefonnummer i dine kontoindstillinger, kan du læse denne artikel.

Flytter du til en ny by?

Hvis du flytter til en ny by, hvor Uber er tilgængelig, kan du læse denne artikel om mulighederne, når du flytter til en ny by.

Hvis du ikke kan slette din konto ved hjælp af ovenstående link, eller hvis du er flåde- eller Uber Freight-bruger, bedes du kontakte os.