Hvor kan jeg se min turindtjening?

I Driver-appen kan du følge din indtjening pr. uge, dag eller tur ved at trykke på prisikonet øverst på skærmen eller via fanen Indtjening: Sådan får du vist fanen Indtjening: 1. Tryk på menuknappen (tre linjer) i øverste venstre hjørne. 2. Vælg "Indtjening" i den øverste menu. Din samlede indtjening for den aktuelle uge vises øverst i fanen. Tryk på grafen under din samlede indtjening for at få vist en fuldstændig detaljeret oversigt over indtjening, omkostninger og udbetalinger pr. uge. Tryk på en bestemt dag på grafen for at få vist en detaljeret oversigt over turpriser for den pågældende dag. Stryg til venstre for at se grafen for tidligere uger. Fanen Turhistorik viser dine seneste ture. Hvis du vælger en specifik tur, kan du se turens brutto- og nettopris. Fanen Betalingsoversigter viser dine ugentlige betalingsoversigter for tidligere uger. I hver ugentlig oversigt kan du scrolle ned for at se Daglig indtjening for specifikke dage i ugen. Vælg en specifik dag for at se ture og turoplysninger for den pågældende dag. Det beløb, der vises i Driver-appen, svarer til det beløb, der vises på dit kontrolpanel. Den indtjening, der vises i Driver-appen, er et estimat af din nettoindtjening, efter Uber-servicegebyret og evt. andre gældende gebyrer er fratrukket. De viste nettopriser i appen stemmer muligvis ikke helt overens med din endelige oversigt.