Opdater præferencer for anmodningstype

Hvis Uber Eats er tilgængelig i din by, kan du tilmelde dig for at modtage leveringsanmodninger via den app, du også bruger til at acceptere turanmodninger. Denne mulighed kan hjælpe dig med at tjene penge, hvis der er få turanmodninger i dit område.

Heatmap og butikshotspot

Du kan også bruge enten varmekortet eller hotspot-funktionen til at finde de travleste tidspunkter og områder i nærheden af dig. Den bruger data fra de seneste 28 dage til at vise dig aktuelle surge-områder, ventetider mellem ture, tendenser til turanmodninger og kampagner.

Turtypefilter

Med indstillingen for turtype kan du vælge, hvilken type anmodninger du ønsker at modtage. Du kan ændre dine indstillinger for turtype, så meget du vil, når du er online. Dine indstillinger nulstilles ikke, heller ikke når du går offline.

Når du går online for at køre, modtager du kun de turtyper, du har valgt under dine indstillinger for turtype. Du kan opleve, at visse indstillinger for turtype fører til færre anmodninger. Hvis du justerer dine indstillinger, så de omfatter alle turtyper, modtager du sandsynligvis flere turanmodninger.

Sådan ændrer du de turtyper, du modtager for et køretøj:

1. Åbn Driver-appen, og tryk på de tre vandrette streger nederst til højre på skærmen. Hermed åbnes "Turplanlægger".
  2. Tryk på ikonet for præferencer i nederste venstre hjørne af skærmen.
  3. Tryk på den type turanmodninger, du ønsker at modtage, når du er online.
  4. Tryk på turtypen for ikke længere at modtage denne type turanmodninger.
  5. For at nulstille dine filtre og modtage alle turtyper, skal du trykke på "Nulstil."

Du kan også tilmelde dig alle kvalificerede tilbud og modtage det maksimale antal anmodninger fra Præferencer fanen.

Manglende præferencemulighed

Hvis du ikke får vist indstillingerne for turtype, når du følger ovenstående trin, kan du prøve fejlfindingstrinnene nedenfor:

– Slet og geninstaller appen for at sikre, at du har den seneste version af appen
  • Gennemtving lukning af appen. Denne handling udgør ikke det samme som at logge ud og logge ind igen eller genstarte din telefon, og den hjælper appen med at indhente den seneste opdatering.
  • Vent mindst et kvarter. Dette hjælper også appen med at hente den seneste opdatering.

Hvis en bestemt turtypemulighed ikke vises i dine præferencer, som du mener, du er kvalificeret til, skal du give os besked ved at logge på og bruge nedenstående formular.