Sådan kontakter du en passager

Du kan kontakte din passager ved at ringe eller sende en besked via appen, når du har accepteret turanmodningen. Vi anbefaler, at du bruger beskedfunktionen i appen for at undgå at betale for roaming i udlandet.

Sådan sender du en besked til din passager:

1. Stryg opad på den hvide bjælke i bunden af appen.
  2. Tryk på chatikonet til venstre for passagerens navn.
  3. Skriv din besked, og tryk på "Send".

Passageren modtager en meddelelse om, at du har sendt en besked. Hvis passageren svarer, modtager du også en push-meddelelse, og du vil få vist en indgående besked. Beskeden bliver læst højt, og du har mulighed for at sende en "tommel op" som bekræftende svar.

Dine personlige oplysninger er altid beskyttet, når du sender beskeder via funktionerne i appen. Passageren kan ikke få adgang til dine personlige oplysninger, når turen er slut.

Sådan ringer du til din passager:

1. Stryg opad på den hvide bjælke i bunden af appen.
  2. Tryk på chatikonet til venstre for passagerens navn. Hvis du er på en Uber Pool-tur, skal du sørge for at vælge den rigtige passager, når du ringer op eller sender en besked.
  3. Tryk på telefonikonet i det øverste højre hjørne.
  4. Vent på, at opkaldet går igennem til passageren.

Når det er muligt, anonymiseres både passagerens og dit telefonnummer for at holde alles oplysninger fortrolige. Da disse anonymiserede numre altid ændres, kan de ikke gemmes til hurtigopkald.