Der mangler adresser i min turhistorik

Uber bruger anonymiseringsteknologi til at muliggøre sikker kommunikation via Uber-appen uden at dele dit rigtige telefonnummer med passagererne. Vi bruger den også til at beskytte Uber-passagerers placeringsoplysninger.

Turhistorikken for chauffører i mobilappen og på chaufførportalen viser et gadenavn og forstørrede slutpunkter, men ikke specifikke adresser. Dette afbalancerer fortrolighed for passagerens placeringsoplysninger med adgang til de oplysninger, du har brug for til at følge din chaufførindtjening, herunder tidsstempling og turafstand.

Hvis du har spørgsmål om din konto, skal du kontakte Uber-supportteamet.