Indstilling af foretrukket sprog

Sådan angiver du dit foretrukne sprog for Uber

Hvis du vil opdatere sproget i din Uber-app, skal du følge nedenstående trin:

Til iOS: 1. Åbn dine telefonindstillinger. 2. Gå til Generelt og derefter Sprog & Region. 3. Tryk på iPhone-sprog, vælg det foretrukne sprog, og tryk på Skift. 4. Hvis du ikke kan se det sprog, du skal bruge, skal du gå til Sprog & Region og tryk på Tilføj sprog. Vælg det sprog, du vil tilføje, og tryk på Udført.

Til Android: 1. Åbn appmenuen ved at klikke på hamburgerikonet. 2. Gå til Indstillinger. 3. Tryk på Appens sprog, og vælg dit foretrukne sprog.