I didn’t receive weekly payment(s)

Din ugentlige betaling bør fremgå af din bankkonto i slutningen af ugen. Men nogle overførsler kan være forsinkede på grund af bankens behandlingstider.

Tjek, at bankoplysningerne på din konto er korrekte, for at forhindre forsinkelser.

Hvis du har modtaget en betalingsoversigt, men ikke har modtaget den tilsvarende overførsel på din bankkonto, og der er gået over en uge, kan du give os besked om det her.