1 – Tilmeld dig

Nedenfor finder du den trinvise vejledning, du skal følge for at blive Uber Eats-bud. Lad os komme i gang!

1. Start med at tilføje dine personlige oplysninger, og vælg dit transportmiddel:
-- motorcykel/løbehjul/bil
-- cykel

2. Derefter skal du indsende dine dokumenter

Du skal uploade:
-- profilbillede
-- ID-kort (bagside og forside)
-- virksomhedens registreringsbevis (for flådepartnere eller individuelle operatører)
-- kontoudtog (for flådepartnere eller individuelle operatører)
Hvis transportmidlet er en motorcykel, et løbehjul eller en bil, skal du også uploade:
-- kørekort
-- registreringsattest (bagside og forside)
-- ansvarsforsikring

Hvis du vil uploade dokumenter, skal du bruge din app eller logge på partners.uber.com.

Vi bruger op til 72 timer til at behandle dine dokumenter.