7 – Ofte stillede spørgsmål om levering med Uber Eats

[Sikkerhed]

Er Uber sikkert?
- Din sikkerhed er vigtig for os. Uber har et globalt sikkerhedsteam dedikeret til at gøre vores for at hjælpe med at forebygge ulykker. Få mere at vide om sikkerhedsfunktionerne i appen samt sikkerhedsforanstaltninger som GPS-sporing og anonymisering af telefonnummer ved at følge nedenstående link.

- Uber arbejder hver dag på at give dig den sikreste teknologi. Med skræddersyede funktioner hjælper appen dig med at være sikker, mens du leverer.
– Anonymisering af telefonnummer
Hvis du kontakter en kunde via appen, vil kunden aldrig kende dit telefonnummer.
– Følg mig
Appen giver dine nærmeste mulighed for at følge din rejse.
– Knappen Nødhjælp
Hvis du har brug for akut hjælp, kan du bruge knappen Nødhjælp til at komme i direkte kontakt med myndighederne og dele din placering med dem.

Har du brug for et hvil?
– Bare "stryg" op, og klik på knappen for at gå offline.

[Få hjælp]

Hvad er den hurtigste måde at få hjælp på?
– Afsnittet Hjælp i din app, der er tilgængelig med to klik, giver svar på de fleste spørgsmål.

Sådan foretager du en prisjustering
– Hvis du har problemer med en pris, kan du kontakte Hjælp via appen.

[Levering]

Hvad er den bedste måde at transportere en bestilling på?
– En isoleret taske er obligatorisk for at garantere fødevarerenes kvalitet under transporten.

Hvorfor kan jeg ikke se mine seneste leveringer i appen?
– Det kan tage op til 48 timer, før de foretagne leveringer fremgår af appen. Hvis du lige har afsluttet en tur, skal du huske at vente mindst 48 timer, før du kontrollerer, at leveringen vises i appen.

Leveringer uden ventetid: Sådan fungerer det
– Efter et par dage på appen vil du begynde at modtage denne type anmodning, der kan sikre, at du ikke spilder tid mellem to leveringer.
– Når du accepterer en tur uden ventetid, viser den mørkeblå linje den rute, du skal tage for at gennemføre din aktuelle levering. Den lyseblå linje angiver den rute, du skal følge for at hente den næste bestilling.

[Betalinger]

Hvor lang tid tager det, før jeg modtager pengene?
– Hvis du overfører din indkomst til dit bankkort, vil du i de fleste tilfælde modtage dine penge med det samme. Hvis du sætter din indkomst ind på din bankkonto via bankoverførsel, varierer behandlingstiderne fra bank til bank. Du skal muligvis vente et par dage for at modtage dine penge.

Hvor stor en del af min indkomst kan jeg opkræve?
– Al indkomst kan udbetales, herunder kampagner og drikkepenge.

Hvordan beregnes indtjeningen?
– Standardleveringsgebyr
– For hver levering tjener du beløb for afhentning, aflevering og afstand. Forsinkelser pga. tid og trafik kan være medregnet i prisen.
– Kampagner
– Kampagner kan hjælpe dig med at identificere travle områder, når der er stor efterspørgsel på levering. Stor efterspørgsel betyder normalt, at du har mulighed for at tjene flere penge. Og med lidt planlægning kan du drage fordel af flere kampagner på én gang.

Hvorfor opkræves jeg et servicegebyr?
– Uber opkræver et servicegebyr for brug af platformen.

Pålægges drikkepenge et Uber-servicegebyr?
– Nej, Uber opkræver ikke et servicegebyr for dine drikkepenge.

Hvor kan jeg se mine betalinger?
– Du kan se en hurtig betalingsoversigt øverst i appen. Du kan trykke på dine indtjeningskort og stryge til højre og venstre for at se en oversigt over dine daglige og ugentlige betalinger. Du kan også få flere oplysninger i appen i afsnittet Betalinger.