Servicedyr og hjælpemidler

Uber forventer, at chauffører overholder alle gældende nationale, føderale og lokale love vedrørende transport af passagerer med handicap.

Derfor forbyder Ubers politik chauffører, der bruger Uber Driver-appen, at afvise at yde service til en passager med et handicap, der kan komme ind i bilen på egen hånd, og at afvise at hjælpe med at opbevare hjælpemidler såsom sammenklappelige kørestole, krykker, stokke og rollatorer.

Overtrædelse af vores politikker om betjening af passagerer med handicap kan resultere i permanent udelukkelse fra Uber-appen.