Hvilke data er tilgængelige på drivers.uber.com?

drivers.uber.com kan du se og administrere oplysninger på din konto, herunder:

• Betalingsoversigter
  • Skattedokumenter
  • Bankoplysninger

Betalingsoversigter

Under fanen Betalingsoversigter kan du se dine oversigter inddelt efter betalingsperiode.

Sådan ser du en betalingsoversigt:

1. Log på drivers.uber.com.
  2. Tryk på menuikonet for at åbne hovedmenuen.
  3. Vælg "Indtjening" og derefter "Oversigter".
  4. Vælg måned og år for at se den korrekte oversigt.
  5. Tryk på "Vis oversigt" i den rigtige uge. Hvis du vil downloade en oversigt, skal du trykke på knappen "Download CSV".

Hver oversigt omfatter:

• Din indtjening og saldo for den pågældende uge
  • En detaljeret oversigt over din saldo
  • Alle ture fra den pågældende uge med en detaljeret oversigt over hvert enkelt element. Hvis du vil se oplysninger om en bestemt tur, skal du vælge linket i kolonnen Tur-ID.

Skattedokumenter

For at se og downloade dine skattedokumenter skal du gå til fanen Skatteoplysninger. Uber laver en årlig oversigt, som du kan downloade som PDF eller udskrive til din regnskabsføring.

Du kan opdatere dine skatteoplysninger under fanen Skatteindstillinger.

Bankoplysninger

Under fanen Bank kan du:

• Se din kontosaldo og transaktionshistorik i realtid
  • Administrere dine udbetalingsmetoder (f.eks. tilknyttede bankkonti og betalingskort) og præferencer
  • Foretage betalinger til Uber

Af hensyn til betalingssikkerheden vises dine følsomme oplysninger (såsom hele dit kontonummer) ikke.