Tilføjelse og ændring af bankoplysninger

Du kan opdatere dine bankoplysninger via Driver-appen eller på wallet.uber.com.

Driver-appen:

1. Tryk på menuknappen (tre linjer) i øverste venstre hjørne.
  2. Tryk på Tegnebog > Betalingsmetoder > Bankkonto.
  3. Tryk på "Rediger".
  4. Indtast dine bankoplysninger, og tryk på "Udført".

wallet.uber.com:

1. Klik på "Tegnebog" i venstre side.
  2. Klik på din bankkonto.
  3. Klik på "Rediger", og opdater dine kontooplysninger efter behov.
  4. Klik på "Indsend".

Dit routing- og checkkontonummer fås hos din bank (i danske banker bruges SWIFT-adresse i stedet for routing-nummer). Hvis du har et checkhæfte, kan du oftest se disse numre nederst på hver check.

Vær opmærksom på, at opdateringer eller ændringer af dine bankoplysninger kan forsinke modtagelse af dine ugentlige udbetalinger med 3-5 hverdage. Hvis det er muligt, skal du indsende ændringer inden kl. 04.00 mandag lokal tid, så din næste indtjening udbetales til din nye konto.

Hvis en betaling foretages til din tidligere konto, skal du kontakte din bank for at få den overført.