Uber rider age requirements

En passager skal være mindst 18 år gammel for at kunne få en Uber-konto og anmode om ture. Personer under 18 skal følges med nogen på mindst 18 år på alle ture.

Som chauffør i en by, hvor mindreårige ikke må tage ture, bør du afvise turanmodninger, hvis du tror, den person, der anmoder om turen, ikke er fyldt 18 år. Når du afhenter passagerer, som du tror, er mindreårige, kan du bede om at se et kørekort eller ID-kort som bekræftelse. Hvis en passager er mindreårig, må du ikke starte turen eller tillade, at vedkommende kører med.