Hvordan betales vejpenge?

Når du opkræves vejpenge

Du bliver muligvis opkrævet vejpenge og andre vejgebyrer, når du bruger din bil på broer og i tunneller, på motorvejsstrækninger og ved lufthavne. Det er god praksis at montere en e-billet i din bil, så du hurtigt kan komme igennem betalingsanlæg.

Sådan føjes vejpenge til en tur

Når du opkræves vejpenge eller et tillægsgebyr under en tur, føjes beløbet automatisk til din pris. Vejpenge pålægges passagererne og godtgøres som angivet i din betalingsoversigt.

Hvornår betales vejpenge?

Vejpenge og andre vejgebyrer dækkes kun, når der en passager med i bilen. Det gælder ikke de vejpenge, der opkræves på din vej til en passager, eller når du har sat vedkommende af.

Blev vejpenge ikke inkluderet i din pris?

Hvis du mener, at din turpris ikke omfattede et vejpengebeløb, skal du kontakte os for at få hjælp. Så gennemgår vi den og foretager de nødvendige ændringer.