Sådan hjælper du personer med servicedyr

Servicedyr hjælper mennesker med forskellige handicap, hvoraf nogle måske ikke er synlige. Den bedste måde at hjælpe på er at byde dem velkommen i din bil og huske på følgende:

1. Servicedyr er uddannet til at stige ind i bilen før deres ejer og må sidde i nærheden af deres ejer for at udføre den opgave, de er uddannet til.

2. For at undgå at afbryde deres arbejde bør du altid undgå at røre ved eller interagere med dyret.

3. Overvej at have et håndklæde eller tæppe, som dyret kan ligge på. Hvis der opstår beskadigelser eller svineri som følge af et servicedyr, kan du kontakte os via fanen Hjælp i din Uber Driver-app for at få hjælp.