Restauranten kan ikke opfylde en bestilling

Hvis restauranten ikke kan opfylde en del af eller hele bestillingen, skal du opfordre restauranten til at kontakte kunden. Kunden kan vælge at modtage bestillingen, der kun udgør en del af det bestilte eller at acceptere en erstatningsvare. Når restauranten har foretaget justeringerne, kan du fortsætte med leveringen.

Hvis bestillingen bliver annulleret, og du ikke blev kompenseret for denne tur, skal du vælge knappen nedenfor, så vil du blive kontaktet.