Chaufførprofiler

Din chaufførprofil hjælper passagere med at lære dig at kende. Den kan tilpasses og kan vise oplysninger såsom dine interesser, præstationsbadges og komplimenter fra passagerer.

Hvordan redigerer eller fjerner jeg oplysninger?

1. Tryk på menuikonet (tre linjer) øverst til venstre.
  2. Vælg dit profilbillede.
  3. Tryk på blyanten i øverste højre hjørne.

Hvis du vil fjerne passagerkommentarer, skal du trykke på "X" ud for den bemærkning, du vil fjerne.

Når du fjerner en kommentar, tilføjer din chaufførprofil automatisk en anden bemærkning fra en af dine seneste 5-stjernede ture. Du kan fjerne bestemte bemærkninger, men du kan ikke vælge, hvilken kommentar der skal vises.

Hvilke oplysninger er inkluderet?

Din profil indeholder automatisk:

• Antallet af ture, du har gennemført
  • Hvor længe du har kørt for Uber
  • Din samlede vurdering fra dine seneste 500 ture
  • Komplimentbadges fra passagerer
  • Kommentarer, som passagerer har givet til dine tre seneste 5-stjernede ture
  • Badges for milepæle

Du kan også tilføje og tilpasse følgende oplysninger, men det er ikke påkrævet:

• Hvor du er fra
  • De sprog, du taler
  • Interessante oplysninger om dig selv