Fakturaer

Efter hver tur udsteder Uber en faktura på vegne af chaufføren for den tur, vedkommende har taget. Alle turfakturaer er tilgængelige på profilen på partner.uber.com.

Hvis du logger på og går til afsnittet Partnerindtjening, kan du vælge fanen Fakturaer i det øverste panel og downloade de valgte dokumenter. Du kan også downloade pakken med fakturafiler, som videresendes til e-mailadressen på den person, profilen er tilknyttet. Fakturaerne er tilgængelige i PDF-format.

Senest den 15. i den følgende måned modtager partnere og uafhængige chauffører en oversigt over fakturaer i XLSX-format for den seneste måned. Denne sendes til den e-mailadresse, der er knyttet til deres konto. Den genereres automatisk, så der er ingen grund til at angive, om du er villig til at modtage en sådan liste.

Hvis du ikke angav, at du ønskede at modtage listen før, skal du kontakte os via nedenstående formular. En enkelt anmodning er tilstrækkelig til, at du automatisk modtager XLSX-oversigten i de efterfølgende måneder.

Hvis du vil modtage en oversigt over fakturaer i dette format for en anden periode end den seneste måned, skal du kontakte os via formularen. Vælg det tidsrum, som du vil modtage fakturaerne for, og filen vil blive sendt som svar på din besked.